08 Stu 2023

Triatlon klub Mazator upisuje nove članove

Pet godina rada je iza nas, uz mnoge uspjehe koji krase nas dosadašnji rad, kao i trud naših sportaša koji je nagrađen brojnim medaljama s raznih natjecanja.

 

Triatlon je sport kojeg čine tri discipline, a to su plivanje, biciklizam i trčanje. Iz toga možete zaključiti da je sport tri puta zabavniji. J

Sport je odličan za razvoj svih motoričkih i funkcionalnih sposobnosti kod mladih osoba, pogotovo jer se radi o dva bazična sporta, koja su discipline u triatlonu, a to su plivanje i atletika (trčanje). Najveći naglasak stavljamo na učenje pravilne tehnike kod svih disciplina, jer je jako važno da djeca nauče ispravne pokrete u mladoj dobi.

 

U triatlonski program upisujemo djecu od 6 godina pa sve do njihove punoljetnosti, s predznanjem plivanja, a za sve ostalo će se pobrinuti naši treneri kroz trenažni proces. Trener je Tomislav Marinović, magistar kineziologije s dugogodišnjim iskustvom rada u sportu, te velikim sportskim rezultatima koje je ostvario u svojoj sportskoj karijeri.

Treninzi se odvijaju na gradskim bazenima, ispred dvorane Vijuš i na biciklističkim trenažerima koje dobijete od kluba. Osim toga, za početak nije potrebno imati bicikli, jer vam mi možemo posuditi.

 

Raspored treninga za mlađe dobne kategorije od U7 do U19 su:

·       plivanje - utorkom i četvrtkom od 17-18h

·       biciklizam - subota

·       trčanje - ponedjeljak od 18:30-19:30h i petak od 17-18h

Mjesečna članarina iznosi 25€ i uključuje ulaz na bazen.

Prijavite se putem prijavnog obrasca na linku (KLIKNI) i već danas počnite trenirati triatlon!

Za dodatne informacije slobodno nazovite na 0989747660 ili nam pišite na mail triatlon@mazator.hr.