Polojska Ultra 2018

 Ultramaraton u organizaciji Udruge Mazator iz Slavonskog Broda trčao se u subotu uz rijeku Savu u Splavarskoj ulici. Više od 70 sudionika iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine trčalo je kružnu stazu dva kilometra od Sportske dvorane Vijuš do Sportskog rekreativnog centra Poloj u nekoliko kategorija - 6 i 12 sati neprekidnog trčanja, isto toliko i štafete.

Na dužoj relaciji pobijedio je Marko Bičanić, student kineziologije i trener u zagrebačkoj Školi trčanja "Trčaona", koji je za 12 sati pretrčao 110,8 kilometara. Na 6-satnoj utrci slavio je Izidor Vuković sa 64,15 km, dok je kod žena najbolja bila Ines Jozić koja je pretrčala 61 km.

Detaljnije: 24sata.hr

Ostale novosti

Barcelona maraton

Barcelona maraton

 U nedjelju, 10. ožujka, u Španjolskoj, u srcu Barcelone, u jutarnjim satima, startao je 41. Barcelona maraton na kojem je nastupilo oko osamnaest tisuća trkača iz 107 svjetskih zemalja, a na startu u toj velikoj masi šarolik...

Splitski polumaraton i odlični rezultati

Splitski polumaraton i odlični rezultati

Sportski vikend je iza nas! U ‘najlipšem gradu na svitu’’ Splitu odražao se 19. Splitski polumaraton na kojem je nastupilo oko 2500 trkača iz 40 zemalja, a među njima se našlo 50ak Mazatora!

Vesela ekipa ...

Mjesec dana treninga u Triatlon klubu Mazator

Mjesec dana treninga u Triatlon klubu Mazator

Novi sport u Slavonskom Brodu počeo je graditi svoju sportsku priču. Triatlon klub Mazator je pokrenuo novu generaciju sportova, odnosno sportaša izdržljivosti. Triatlon je sport koji objedinjuje tri sporta, a to su plivanje, biciklizam ...